GroOgBong Forum Indeks GroOgBong
Kom frisk og del din viden så alle kan få glæde af den. måske du selv lære noget nyt.. :D UBS siden er ikk færdig der bliver arbejdet på sagen. vis du ikk kan lide temaet kan du selv ændre det i din profil. flere temaer at vælge imellem kommer med tiden.
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 

lidt lækkert til den søde tand.

 
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    GroOgBong Forum Indeks -> Koge Bogen
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
Ads






Skrevet: Tirs sep 19, 2017 9:28 pm    Emne: Ads

Tilbage til toppen
Ganja
ganja Admin
ganja   Admin


Indmeldt: 13. dec 2010
Indlæg: 21

IndlægSkrevet: Man dec 13, 2010 5:53 am    Emne: lidt lækkert til den søde tand. Besvar, med citat

Æbleskiver - som vor mor ikke bagte dem

5-6 dl mel - 1/2 tsk. salt - 3 tsk. sukker - 1 tsk. kardemomme - 1/2 tsk. frisk revet muskat - 1 brev bagepulver - 4 æg - 4-5 dl kærnemælk (sødmælk kan bruges) - revet citronskal fra wn 1/2 citron - plus 75 - 100 gram hampesmør

Bland mel - salt - sukker - kardemomme - muskat - bagepulver - citronskal sammen

Pisk æggeBLOMMER og mælk sammen - Tilsæt flydende Hampesmør (se opskrift andet sted)

Hæld langsomt melblandingen ned i og pisk "voldsomt" -

Nu har du en tykt flydende dej (pandekagedej) - lad dejen hvile en time eller to - pisk så æggehviderne stive og vend dem langsomt i dejen.

Opvarm æbleskivepanden og smid lidt alm. smør/margarine/olie i hvert hul - de efterfølgende "skiver" behøver kun meget lidt fedt stof - Fyld hullerne 3/4 op med dej.

Vend æbleskiverne når de begynder at hæve og stivne i kanterne - Vend æbleskiverne flere gange under bagningen

For at checke om de er bagt igennem - stik en træ- eller strikkepind i dem. Når det ikke længer hænger dej på pinden så er de færdige -

De bagte æbleskiver holdes varme i ovnen på et stykke bagepapir -

Serveres med det du plejer plus måske en kop pot-chai

LAD VÆRE med at hælde flourmelis på dem alle - dem du/I ikke spiser kan fryses og varmes i ovenen når de skal bruges (de bliver lidt mærkelige karamelagtige når de har fået flourmelis på


Og husk nu - pas på når du spiser hash/pot/skunk - det kan virke voldsomt på en nybegynder - 2-3 skiver til en trænet og 1 højst 2 til en rookie

Velbekommen

Bwanas chokodrøm

200g hampesmør
200g mørk chokolade (sådan noget 75% eller mere kakao)
4 store æg
2 dl sukker
2 ½ dl mel
1 tsk bagepulver


Smør en form og drys den med lidt rasp – smelt hampesmørret i en kasserolle på meget lavt blus – fjerne kasserollen og smid den hakkede/knuste chokolade i – rør lidt i den engang imellem til chokoladen er smeltet - Pisk æg og sukker til en luftigmasse og tilsæt langsomt dit smeltet hampe/chokoladesmør – bland mel og bagepulver og rør blandingen i choko/hampe/æggemassen – hæld dejen i formen og bag i godt 12 minutter i 225 grader

Smid en klump eller 2 vanilleis med når du servere den for vennerne

Jeg tror sgu snart jeg åbner et hampekonditori - bestillinger modtages

Står du en dag og skal bage eller lave f.eks. pandekager er det rart at have lidt hampesmør i enten køleskabet eller i fryseren:

Hampsmør (luxus)

Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør.

500 g. alm. smør
25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud

Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. -

Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter

Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen.

Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren


Hampesmør 2

Har man en masse gamle skud - trim/blade liggende så brug denne opskrift

500g smør
2-3-400g Pot/trim/blade
ca. 1 - 1 1/2 liter kold vand

Find en stor gryde og hæld vand og smør i - varm langsomt op mens du lidt efter lidt smider hampen i under omrøring

Hampen skal være dækket af vand - så hvis det er nødvendigt så hæld en sjat kold vand i

Lad smør/vand/hampen koge let op under omrøring - så skru ned på et lavt blus og lad det hele simmer i mindst 4 timer - kik forbi regelmæssigt løft på låget og rør rundt (må ikke koge)

Så hiver du låget af gryden og lader så meget som muligt af vandet dampe af - ned gennem en fin si og gem resterne til din chai -

Smørret smider du i en fryser eller køleskab - når det er blevet kold ligger smørret på toppen og kan skabes af og evt. fryses - og tager det frem når du skal bruge det til dine kager - Vandet kan sammen med bladmassen brues i en pot-chai - der er stadigvæk en del nol i

Når man så får lyst til en stak pandekager eller et par cookies - så har man altid lidt smør Brug evt. bladmassen til din potchai eller lav
en kop te med mælk.

Pot-chai

Mange af jer har en pose slatten pot liggende (både gamle dårligt tørrede skud samt en masse stor-blade og ander afpil)
- I har sikkeret også prøvet at lave en god stærk chai men hvergang bliver den lidt slatten -

Men her er en opskrift der sætter gang i de mest døde planterester:

1.: Saml alt du har af gamle blade/stængler/skud/smuller osv. - Hvis du har rester fra dit hampesmør så smid dem i

2.: Tag en stor gryde og smid 2 liter vand og 1 liter mælk (cannabis er ikke vandopløsligt men kan opløses i små mænger fedtstof (mælkefedt)) lad det koge i 2- 3 timer (småsimmré) -

3.: Sluk og lad det trække til næste dag

4.: Varm gryden langsomt op og tilsæt lidt kanel, kardemomme, vanillie, allehånde og muskatnød (tilsammen en teske-fuld) samt 4-5 stk spsk honning

5.: Når blandingen koger tilsætter man 2 liter mælk og man lader den småsimre to timer -

6.: Drik og bliv skæv

Tilbehør: Pot Pandekager med is og syltetøj


En alternativ bitter:

1 fl. vodka (Absolut eller en anden "smagsløs" vodka)
10-25 g tørrede topskud af dem der smager rigtigt godt (man kan godt bruge en dårligere kvalitet - men så skal der mere i og smagen bliver lidt for "grøn"

Tag en lufttæt karaffel med stor åbning (kan købes i alle isenkramsforretninger for en billig penge)

Pres forsigtigt topskudene ned i den (jo mere hele de er - jo bedre ser det ud når du servere en lille en til vennerne) og hæld en flaske vodka over

Lad det stå i et par uger

Nu kan du enten vælge at filtrer eller servere med skudene i flasken - men husk på hvis den står for lang tid bliver den bitter og meget grøn i smagen

Når du har drukket din HampeVodka - kan du hælde lidt Grand Manier på skudene og blande det i din pandekagedej sammen med dit Hampesmør (se opskrift andet sted) - det giverne pandekagerne i lækker flamberet smag

Skål og velbekomen

Brunsviger

500 g mel
4 tsk sukker
150g (hampe)smør 75g alm. smør 75g Hampesmør (lav en krafig udgave med ca. 15g tørret skunk i 150g smør)
1 dl rosiner
2 1/2 dl mælk
50 g gær

Glasur:
150 g smør 50/50 75g alm. smør og 75g hampesmør
150 g brun farin


Mel og sukker blandes, det afkølede hampe/alm. smør smuleres i, og så smider du rosinerne i. Gæren røres ud i den lunkne mælk, alt blandes og æltes godt sammen. Dejen dækkes til og stilles til hævning et lunt sted ca. 20 minutter.

Dejen rulles ud og lægges i et stort, fladt smurt ovnfast fad eller i det halve af bradepanden. Dejkanterne bøjes lidt op langs kanten. Dejen efterhæves 10-15 minutter, hvorefter man, med en finger, laver nogle fordybninger i dejen. Hampe/alm. smør halvsmeltes og røres med farin. Denne blanding hældes over dejen.
Bages 25-30 minutter ved 200 grader.

Pas på kombinationen af hamp/sukker kan holde dig grundig skæv i ret lang tid - risiko for kraftig bagskævere


Hardcore wienerbrød

Jeg har eksperimenteret de sidste par dage med et par opskrifter - så hvis I er til Wienerbrød - så kommer der lidt her

Basisopskrift på wienerbrødsdej

50 g Gær
2 dl Mælk
1 knsp Salt
2 spsk Sukker
250 g HampeSmør (Brug helst en lækker skunk - og brug masser)
1 tsk Kardemomme
1 stk Æg
500 g Mel

Gær, mælk, krydderier, samt 100 g smeltet, håndvarmt hampesmør røres sammen.

Ægget, på nær lidt til pensling hældes i sammen med melet, dejen slåes med ske, dækkes med klæde og stilles til hævning.

Når den er luftig, æltes den med lidt ekstra mel på bordet, til den slipper bordet og hænder.

Den rulles ud i en aflang firkant, ca. 2 mm tyk. 150 g kold hampesmør snittes fint med ostehøvl og lægges på 2/3 af dejen, indtil 2 cm fra yderkanterne.

Den del uden smør foldes halvt ind over den smørdækkede dej, den anden halvdel foldes over, så dejen uden smør kommer i midten.

Dejen rulles forsigtigt ud igen, så tyndt som muligt, foldes sammen i 3 lag og rulles atter ud.

Dette gentages 5 gange eller flere gange, så får man mindst 15 dejlag. ( De rigtige superbagere - laver i mindst 27 lag)

Som regel må dejen ligge koldt mellem udrulningerne, så smørret kan stivne helt hver gang.

Winerbrødsdej kan gemmes 1-2 uger i køleskab, men ikke i frostbox.

Halvbagt wienerbrød kan nedfryses.

Det sættes uoptøet i varm ovn ved 300° 5-10 min. før serveringen.


Kanelsnegle

½ portion Basis wienerbrødsdej
50 g Hampesørmør
50 g Sukker
1 spsk Kanel
Æg
Sukker

Dejen rulles ud i ½ cm tykkelse.

Hampesmør, sukker og kanel røres sammen og smøres på dejen og den rulles sammen som en roulade.

Den skæres i 2 cm tykke skiver, der lægges på (alm)smørsmurte plader, pensles og drysses med sukker.

Sneglene efterhæver til ca. dobbelt størrelse og bages i forvarmet oven

Bages ved 225° i 15 minutter

Pynt de afsvalede snegle med glasur tilsat lidt chokolade

Romsnegle

25 g Hampesmør
2 spsk Sukker
2 spsk Hakkede mandler
Romessens

Rul basisdejen til en 15x40 cm stor plade.

Rør alle dele til fyldet sammen og tilsmag med romessens.

Smør et lag fyld på dejen.

Rul dejen sammen til en pølse på den lange led.

Skær den med en skarp kniv i skiver på 2 cm tykkelse.

Læg skiverne på en smurt plade, tryk dem let og stil dem til efterhævning i ca 5 minutter.

Smør med æg og bag dem i ovnen.

Pynt de afsvalede snegle med hvid strygeglasur tilsat lidt romessens

Bages ved 250° i 15 minutter


Muffins med nødder

200 g mel ( ca. 4 dl)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
85 g sukker (¾ dl)
1 dl. mælk
50 g smeltet hampesmør
1 æg
25 g hakkede nødder (val/hassel eller...)
50 g syltet appelsinskal


Bland mel, bagepulver, vanillesukker og sukker i en skål.
Lav en fordybning i midten og kom mælk, smeltet fedtstof og sammenpisket æg heri.
Rør dejen sammen. Bland forsigtigt nødder og appelsinskal i.
Fordel dejen i 16 papirforme og bag dem i 20-25 min. ved 200° .

Tips
Man kan bruge 100 g hindbær, 100 g ribs eller 100 g jordbær skåret i mindre stykker,i stedet for valnødder og appelsinskal. Man kan også bruge 1 æble skåret i stykker og 1-2 tsk. kanel.

Er fryseegnet.

Der findes 100 forskellige gode muffins opskrifter - Det her var bare en - der kommer flere


Mandelkage
Ingredienser:

4 store syrlige æbler
250 g mandler
3 æg
125 g hampesmør
225-250 g sukker ( 2¼-2½ dl )
skal af 1 citron

Fremgangsmåde:

Skræl æblerne og kog dem til mos, som smages til med sukker.

Smut mandlerne og kværn dem. Rør mandlerne med 2 hele æg og 1 æggeblomme. Pisk den sidste hvide meget stiv.

Smelt smørret og rør det godt med sukker og fintrevet citronskal. Bland mandelmassen med smørret og vend den piskede hvide i. Læg æblemosen i bunden af et ildfast fad og fordel mandelmassen over.

Bag kagen knap 1 time ved 150°

Server den lun eller kold med flødeskum eller vanillie is til.

Canna-butter og mandler smager utroligt godt sammen

Har du lige et par jordbær du ikke fik brugt

Jordbærtærte

Ingredienser:

125 g hampesmør
225 g mel (4½ dl )
75 g flormelis ( ¾ dl )
1 knsp. salt
1 lille æg

Fyld:

1½ dl creme fraiche 38 %
1½ dl piskefløde
3 spsk. flormelis
1 stang vanille

Pynt:

250 - 350 g jordbær

Fremgangsmåde
Smuldr hampesmørret sammen med de tørre ingredienser og saml dejen med det sammenpiskede æg.

Rul dejen ud og beklæd en tærteform med den.

Stil den koldt ½ time.

Prik bunden med en gaffel og bag den ved 200° i ca. 15 min.

Bland creme fraiche, piskefløde, flormelis og vanillemarv og pisk det til skum.

Fordel cremen i den afkølede tærtebund og læg rensede hele eller halve jordbær tæt på cremen.

Amerikanske Pandekager

Jeg prøvede disse pandekager på en flok venner forleden dag

4 æg
1/2 liter kærnemælk
4 spsk. hampesmør
ca. 2 dl. majsmel
ca. 2 dl. boghvedemel
ca. 5 dl. hvedemel
100g Jordbær eller andre bær
2 tsk. bagepulver
sukker
salt
Smør (til bagning)

Jeg fremstillede en stor skål hampesmør af skunktopskud - trim og gamel pot ved at smelte en pakke smør med skunk/trim og pot og varmede "grøntsagerne" i smørret - du kan også bruge et par gram hash eller mere og nuller det i smørret

1: Bland alle ingredienserne til dejen, start med æg, hampesmør og kærnemælk. Tilsæt herefter mel og bagepulver, samt lidt salt og sukker. Dejen skal være meget tyk og langsomt flydende. Tilsidste drøner du dine bær i. Lad eventuelt dejen hvile køligt et kort øjeblik.

2: Smelt lidt smør på en pande og bag pandekagerne en ad gangen. Amerikanske pandekager skal være små og tykke. Efterhånden som man bliver færdig, lægges pandekagerne i stabler, og man lægger en gang imellem en lille klat hampesmør oven på en af pandekagerne, så det kan smelte og sive ind i pandekagerne.

Servering: Serveres med ahornsirup eller flødeis

Alle blev ganske skæve

Jeg fik en meget lille pose røg jeg kunne lege med og fik lige pludselige lyst til hjemmelavet leverpostej og gik igang med et eksperiment - du kan bruge både kalv og svin - halal eller kosher eller bare alm. dansk nedslagtning:

Leverpostej:

500 gram svine/kalve-lever
500 gram spæk (svin/kalv)
1 dl. skud/trim
5 dl. suppe
5 æg
3 løg
50 gram hvedemel
30-40 gram ansjosfilet
Timian
Laurbærblade
Salt og peber.

Fremgangsmåde:

1: Skær spækket i strimler og kog det i ca. 5 minutter i 8 dl. vand med timian, laurbærblade, pot/skunk og knust peber.

2: Tag spækket op og lad det køle lidt af. Kør det herefter sammen med lever, ansjos, løg, timian, laurbærblade og pot gennem kødhakkeren og rør det så med salt, mel og dernæst æggene - et ad gangen. Til sidst tilsættes suppen, og leverpostejen smages til med salt og peber.

3: Bag leverpostejen i to brød eller postejforme a ca. 1 liter stykket i ca. 45 minutter ved 190 grader.

Tip: Mængden af spæk kan godt nedsættes - der skal så anvendes tilsvarende mere lever - leverpostejen bliver dog noget mere tør - hvis levermængden forøges.

Du kan lave en luksus leverpostej du kan gufle på dit arbejde og blive mega skæv i frokostpausen uden den knaser mellem tænderne

Husk det skal være ægte ansjoser og ikke dem fra DronningMølle eller lign. - det skal være de ægte og en god røg - topskud - tilgengæld får du en fed smag og en dyb skæveret

Ægte grøn postej og en ny mening til grønt pålæg


Dagens ret:

1 pakke tunfisk - frossen fra Netto - 2 skiver 250g (15,-)
1 glas kartofler (4,-)
2 små friske skud fra en god skunk
smør (3,-)

Smørret smeltes på en pande og de to små buds småristes i smørret

Hampesmørret fjernes fra panden og der smides en klat frisk smør på panden - glas kartoflerne (uden vand) varmes i en micro 3-4 minutter og mens de varmes ristes tunfisken på panden - max 2-2½ minut på hver side

Fisken fjernes fra panden og kartoflerne smides på - ristes godt så de får lidt farve (fisken trækker lidt imens) - derefter smides hampesmørret på kartoflerne og vendes godt rundt - kartoflerne ristes færdige et minut i smør og hamp - serveres til tunfisken

Smørristet kartofler med frisk skunk og grillet tun - det tager max. 10 minutter og koster ca. 20,- kr. for en top middag - to dråber frisk citron på fisken runder smagen af

Kommer kærsten over så har du en perfekt forret til under 15,- pr. kuvert

Go´appetit

Bwana


Gammeldaws Æblekage

1 1/2 - 2 kg æbler - 1 1/2 - 2 dl. vand - 1/2 - 1dl sukker - 1 tsk. vanilliesukker eller indmad fra en 1/2 stang vanillie - 1 1/2 - 2 dl rasp - 75 gram hamesmør - 2 1/2 dl piskefløde

Kog de skrællede, udskårne æbler indtil vanf og æbler er udkogte til en stiv grød - til sæt sukker og vanillie efter smag -

Bland rasp og sukker - smelt Hampesmøret på en pande og rist sukkerraspen til den er sprød - Smid raspen til afkøling.

Nu laver du et lag med rasp - så æblegrød - så rasp så så.........

Tilsidst smider du flødeskum på toppen

Klar til servering

Husk spis behersket og folk der ikke har ædt pot/skunk/hash før - skal passe på

En marmorkage der spaker røv

125 gram hampesmør - 2 dl. sukker (ca. 160g) - 4 store æg - 1 brev bagepulver - 5 dl mel (ca. 250 gram) plus 1 - 1 /1/2 dl. sødmælk og 3 spsk. kakao

Halvsmelt/blødgør hamepsmøret og rør det op med sukkret - tilsæt æggene langsomt (et ad gangen) og rør i dejen til den er let og luftig -

Bland mel og bagepulver

Rør blandingen i dejen sammen med mælk

Fjern en 1/3 del af dejen og rør den med kakaopulveret

Smør en bageform med "rent" smør - tag 1/2-delen af den lyse dej og smid den i bunden - så 9/10 af den mørke dej - så resten af den lyse - afsluttet med resten af den mørke - rør let 1 gang med en gafel igenmen dejen -

Smid den i en varm oven og bag kagen i 1 time og 15 min. ved 170 -

Husk nu hamp skal spises behersket

Pebernødder

Ja ja – det lugter af jul – men helt ærligt pebernødder smager altid godt og så kan du lave dem på under en ½ time

7 ½ dl mel (375g) – ½ reven muskatnød (frisk er bedst) 175g hampesmør (se opskrift andet sted på forumet) ½ tsk potaske (nej nej ikke det potaske – din nød) eller 1 tsk bagepulver– 3 dl puddersukker (ca. 180g) 1 æg

Mel og muskatnød blandes og kold hampesmør røres i – tag potasken og rør det ud i koldt vand og under omrøring hældes i puddersukkeret og ægget – dejen æltes og hviler lidt – rul dejen ud i tynde pølser og skær den i små stykker – op på et stykke bagepapir og lad dem bage ca. 10 min ved 180

Yupti – pebernødder på under en ½ time

Så mangler du bare en kop pot-chai – begge kan smages til med kardemomme, ingefær og nelliker

i bradepande

Her er en opskrift til den dovne der gerne vil have en fed kage til vennerne

250g hampesmør – 3 dl sukker (240g), 3 store æg, 3 tsk bagepulver, 2 tsk kardemomme, 8 dl mel (400g), 2 dl mælk, 6-7 æbler, 4 spsk sukker, 2 tsk kanel

Blødgør smør med sukkeret og rør godt – tilsæt æg – et adgangen og rør dejen til den er let og luftig – bland mel, bagepulver og kardemomme og rør det langsomt i dejen sammen med mælken.

Tag en smurt bradepande og hæld dejen i – tag de skrællede og taglæg dem på – drys med en sukker kanelblandig

Bag i ca. 40 minutter ved 170

Dræber kage – højst 2 stykker pr. mand – server evt. med lidt is

Nødde æblepie

½ -1 kg æbler - 50 g rosiner - 150 g hampesmør - 150 g sukker - 3 æg - 100 g hasselnødder - 1/2 liter vanilleis

Æblerne skrælles, skæres i små både og dampes møre i ganske lidt vand. Mos dem med den dims du bruger når du laver kartoffelmos

Så hælder du rosinerne på - mosen hældes i et ovenfast fad.

Hampesmørret røres grundigt med sukker og æggeblommer.

Nødderne hakkes og tilsættes (så køb da nogle der er fabrikshakket - dovenlas).

Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.

Dejen hældes over æblemosen, og æblekagen bages i en 200 grader varm ovn ca. 30 min.

Fingerne væk og lad den køle lidt - del den i 8 stykker og smid et par klumper vanilleis med når du servere den til vennerne

Gulerodskage

300 g mørk farin - 100g hampesmør - 4 æg - 275 g mel -1 tsk vanilliesukker - 2 tsk bagepulver - ½ tsk natron - 2 tsk kanel - 375 g reven gullerødder -1 dl rosiner - 50 g valnødder

Rør farin og hampesmør sammen og rør æggene i et ad gangen.

Bland mel med vanilliesukkeret, bagepulver, salt, natron og kanel og sigt det i dejen.

Rør gulerødder, rosiner og grofthakkede nødder i og hæld dejen i en lille smurt bradepande eller foret med bagepapir

Bages ved 175 grader i ca 50 min.

Du kan også bruge normalt smør - og så smide 10-15 g god skunk eller lidt mere hvis det er en standard pot - i kagen - den søde gulerodssmag fjerner den lidt bitter smag fra potten

Drik en masse pot-chai og leg hippie for en dag

Stegt flæsk med persillesovs?

Ok - jeg indrømmer det - de fleste af mine opskrifter er dessererter – men her kommer én som ikke er:

2 kg stege flæsk – 50g margarine – 2 – 2 ½ spsk. mel – 4 dl mælk, salt, peber – 2-3 kg kartofler – 40-50g friske topskud – 1 st. bundt persille.

Steg flæsket langsomt (smelt fedtet fra) på en stegepande – læg bagepapir i en bradepande og smid det brunet flæsk på - ind i den varme ovn (180c) og steg det færdigt langsomt – når flæsket er færdig - så fjerner du det fra ovenen og smider det i et ovenfad og holder det varmt i oven ved 120c

Smelt margarinen i en lille kasserolle og hæld langsomt melet på under omrøring – det bliver hurtigt under omrøring til en stiv grød som du fortynder med fedt fra stegeflæsket og mælken – indtil det bliver en 1/2 tyk sovs – så kaster du den friske hakket hamp sammen med den hakkkede persille – rører rundt og hælder skiftets vis mælk og fedt på indtil du får en lækker blank persille sovs

Vupti – Stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs – kun for voksne

Du kan også bruge den samme persillesovs sammen med citronsaft til fisk

Prøv at stege en fisk og brug ovenstående sovs med frisk hamp, smør og citron


Så er der på tide vi glemmer Knorr Maggie-terning og begynder at lærer at lave en god sovs

1: Hollandaise (oversat: først lærer vi at lave holandaisesovs)

100 g hampesmør - 4 æggeblommer - 2 spsk citronsaft - 1 dl suppe - salt

Smelt smør og afkøl - mens det afkøler pisker du æggeblommerne og citronsaften sammen i en kasserolle til massen er cremet

Sæt kasserollen i et et vandbad - Pisk smørret og fonden sammen over jævn varme - ( dvs du hælder landsomt smørret i -og pisker til det er let og luftig masse)

Og så smider du det på et par fisk

Bearnaisesovs med hamp


4-5 store ægge blommer - 2 spsk. bearnaiseessens, 50g hampe smør 2 dl. olie eller 100 g smeltet smør , 1 1/2 dl suppe - 1/2 bundt persille og 1/2 bundt frisk estragon - plus 15-20 g friske topskud (5g tørret)

Pisk æggeblomer med bearnaise-essen - og så hælder du langsomt det smeltet smør i, sammen med olien - til sidst tilsætter du frisk fint hakket pot og persille

- Yums sammen med et stykke grillet oxemørbrad, bagt kartoffel og salat


Bwana´s Green House Cookies

350 g hvedemel
50-100 g gode pot-skud (hvis du bruger en heftig skunk kan du skære lidt ned)
1/2 tsk fint salt
1 tsk natron
1/2 tsk bagepulver
200 g lys farin
200 g st. melis
300 g blødt smør (evt. 100g hampesmør og 200g alm. smør)
2 tsk vanillesukker
2 store æg
350 g mørke overtrækschokoladeknapper eller hakket mørk chokolade
200 g grofthakkede valnødder

Forvarm ovnen til 190 grader C. Sigt mel, salt, natron og bagepulver sammen i en stor skål.
Stil til side.
Tag 100 g smør og smeldt der over svag varme - tilsæt potten og lad det køle af sammen
Rør resten af smøret og tilsæt gradvis Potsmøret - til smørret er blødt, tilsæt farin, st. melis og vanillesukker.
Rør kraftigt, gerne i røremaskine.
Når blandingen er helt homogen, tilsættes et æg ad gangen under fortsat kraftig omrøring.
Tilsæt melblanding, chokolade og nødder under fortsat omrøring.
Stil køligt i 1/2 time. Beklæd to bageplader med bagepapir.
Tril dele af dejen i ca. 3 cm tykke pølser, der skæres op i valnøddestore stykker.
Tril hvert stykke til en kugle mellem håndfladerne. Læg dem på bagepapiret med god afstand,
da kagerne flyder ud. (20 - 25 styk per bageplade). Tryk kuglerne let flade med en pegefinger.

Sæt pladen midt i ovnen i ca. 10 minutter til kagerne begynder at tage farve i kanterne.
Tag pladen ud, træk bagepapiret med kagerne over på køkkebordet og læg straks kagerne på
en bagerist ved hjælp af en paletkniv. Kagerne er skøre, mens de er varme. Lad dem køle helt af.
Mens den første plade bager, fyldes den næste på samme måde. Når bagepapiret er tømt for de
bagte kager, lægges det tilbage på den tømte plade, som fyldes igen med kugler.
Således bliver man ved, til hele dejen brugt op. De helt kolde kager lægges i en kagedåse,
der stilles køligt og tørt. Kagerne kan også nedfryses. De optøs i lukket emballage og behøver
så ikke at lunes før de serveres

Æbleskiver - som vor mor ikke bagte dem

5-6 dl mel - 1/2 tsk. salt - 3 tsk. sukker - 1 tsk. kardemomme - 1/2 tsk. frisk revet muskat - 1 brev bagepulver - 4 æg - 4-5 dl kærnemælk (sødmælk kan bruges) - revet citronskal fra wn 1/2 citron - plus 75 - 100 gram hampesmør

Bland mel - salt - sukker - kardemomme - muskat - bagepulver - citronskal sammen

Pisk æggeBLOMMER og mælk sammen - Tilsæt flydende Hampesmør (se opskrift andet sted)

Hæld langsomt melblandingen ned i og pisk "voldsomt" -

Nu har du en tykt flydende dej (pandekagedej) - lad dejen hvile en time eller to - pisk så æggehviderne stive og vend dem langsomt i dejen.

Opvarm æbleskivepanden og smid lidt alm. smør/margarine/olie i hvert hul - de efterfølgende "skiver" behøver kun meget lidt fedt stof - Fyld hullerne 3/4 op med dej.

Vend æbleskiverne når de begynder at hæve og stivne i kanterne - Vend æbleskiverne flere gange under bagningen

For at checke om de er bagt igennem - stik en træ- eller strikkepind i dem. Når det ikke længer hænger dej på pinden så er de færdige -

De bagte æbleskiver holdes varme i ovnen på et stykke bagepapir -

Serveres med det du plejer plus måske en kop pot-chai

LAD VÆRE med at hælde flourmelis på dem alle - dem du/I ikke spiser kan fryses og varmes i ovenen når de skal bruges (de bliver lidt mærkelige karamelagtige når de har fået flourmelis på


Og husk nu - pas på når du spiser hash/pot/skunk - det kan virke voldsomt på en nybegynder - 2-3 skiver til en trænet og 1 højst 2 til en rookie

Velbekommen

Gammeldaws Æblekage

1 1/2 - 2 kg æbler - 1 1/2 - 2 dl. vand - 1/2 - 1dl sukker - 1 tsk. vanilliesukker eller indmad fra en 1/2 stang vanillie - 1 1/2 - 2 dl rasp - 75 gram hamesmør - 2 1/2 dl piskefløde

Kog de skrællede, udskårne æbler indtil vanf og æbler er udkogte til en stiv grød - til sæt sukker og vanillie efter smag -

Bland rasp og sukker - smelt Hampesmøret på en pande og rist sukkerraspen til den er sprød - Smid raspen til afkøling.

Nu laver du et lag med rasp - så æblegrød - så rasp så så.........

Tilsidst smider du flødeskum på toppen

Klar til servering

Husk spis behersket og folk der ikke har ædt pot/skunk/hash før - skal passe på

En marmorkage der spaker røv

125 gram hampesmør - 2 dl. sukker (ca. 160g) - 4 store æg - 1 brev bagepulver - 5 dl mel (ca. 250 gram) plus 1 - 1 /1/2 dl. sødmælk og 3 spsk. kakao

Halvsmelt/blødgør hamepsmøret og rør det op med sukkret - tilsæt æggene langsomt (et ad gangen) og rør i dejen til den er let og luftig -

Bland mel og bagepulver

Rør blandingen i dejen sammen med mælk

Fjern en 1/3 del af dejen og rør den med kakaopulveret

Smør en bageform med "rent" smør - tag 1/2-delen af den lyse dej og smid den i bunden - så 9/10 af den mørke dej - så resten af den lyse - afsluttet med resten af den mørke - rør let 1 gang med en gafel igenmen dejen -

Smid den i en varm oven og bag kagen i 1 time og 15 min. ved 170 -

Husk nu hamp skal spises behersket

Pebernødder

Ja ja – det lugter af jul – men helt ærligt pebernødder smager altid godt og så kan du lave dem på under en ½ time

7 ½ dl mel (375g) – ½ reven muskatnød (frisk er bedst) 175g hampesmør (se opskrift andet sted på forumet) ½ tsk potaske (nej nej ikke det potaske – din nød) eller 1 tsk bagepulver– 3 dl puddersukker (ca. 180g) 1 æg

Mel og muskatnød blandes og kold hampesmør røres i – tag potasken og rør det ud i koldt vand og under omrøring hældes i puddersukkeret og ægget – dejen æltes og hviler lidt – rul dejen ud i tynde pølser og skær den i små stykker – op på et stykke bagepapir og lad dem bage ca. 10 min ved 180

Yupti – pebernødder på under en ½ time

Så mangler du bare en kop pot-chai – begge kan smages til med kardemomme, ingefær og nelliker

Æblekage i bradepande

Her er en opskrift til den dovne der gerne vil have en fed kage til vennerne

250g hampesmør – 3 dl sukker (240g), 3 store æg, 3 tsk bagepulver, 2 tsk kardemomme, 8 dl mel (400g), 2 dl mælk, 6-7 æbler, 4 spsk sukker, 2 tsk kanel

Blødgør smør med sukkeret og rør godt – tilsæt æg – et adgangen og rør dejen til den er let og luftig – bland mel, bagepulver og kardemomme og rør det langsomt i dejen sammen med mælken.

Tag en smurt bradepande og hæld dejen i – tag de skrællede og taglæg dem på – drys med en sukker kanelblandig

Bag i ca. 40 minutter ved 170

Dræber kage – højst 2 stykker pr. mand – server evt. med lidt is

Nødde æblepie

½ -1 kg æbler - 50 g rosiner - 150 g hampesmør - 150 g sukker - 3 æg - 100 g hasselnødder - 1/2 liter vanilleis

Æblerne skrælles, skæres i små både og dampes møre i ganske lidt vand. Mos dem med den dims du bruger når du laver kartoffelmos

Så hælder du rosinerne på - mosen hældes i et ovenfast fad.

Hampesmørret røres grundigt med sukker og æggeblommer.

Nødderne hakkes og tilsættes (så køb da nogle der er fabrikshakket - dovenlas).

Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.

Dejen hældes over æblemosen, og æblekagen bages i en 200 grader varm ovn ca. 30 min.

Fingerne væk og lad den køle lidt - del den i 8 stykker og smid et par klumper vanilleis med når du servere den til vennerne

Gulerodskage

300 g mørk farin - 100g hampesmør - 4 æg - 275 g mel -1 tsk vanilliesukker - 2 tsk bagepulver - ½ tsk natron - 2 tsk kanel - 375 g reven gullerødder -1 dl rosiner - 50 g valnødder

Rør farin og hampesmør sammen og rør æggene i et ad gangen.

Bland mel med vanilliesukkeret, bagepulver, salt, natron og kanel og sigt det i dejen.

Rør gulerødder, rosiner og grofthakkede nødder i og hæld dejen i en lille smurt bradepande eller foret med bagepapir

Bages ved 175 grader i ca 50 min.

Du kan også bruge normalt smør - og så smide 10-15 g god skunk eller lidt mere hvis det er en standard pot - i kagen - den søde gulerodssmag fjerner den lidt bitter smag fra potten

Drik en masse pot-chai og leg hippie for en dag

Stegt flæsk med persillesovs?

Ok - jeg indrømmer det - de fleste af mine opskrifter er dessererter – men her kommer én som ikke er:

2 kg stege flæsk – 50g margarine – 2 – 2 ½ spsk. mel – 4 dl mælk, salt, peber – 2-3 kg kartofler – 40-50g friske topskud – 1 st. bundt persille.

Steg flæsket langsomt (smelt fedtet fra) på en stegepande – læg bagepapir i en bradepande og smid det brunet flæsk på - ind i den varme ovn (180c) og steg det færdigt langsomt – når flæsket er færdig - så fjerner du det fra ovenen og smider det i et ovenfad og holder det varmt i oven ved 120c

Smelt margarinen i en lille kasserolle og hæld langsomt melet på under omrøring – det bliver hurtigt under omrøring til en stiv grød som du fortynder med fedt fra stegeflæsket og mælken – indtil det bliver en 1/2 tyk sovs – så kaster du den friske hakket hamp sammen med den hakkkede persille – rører rundt og hælder skiftets vis mælk og fedt på indtil du får en lækker blank persille sovs

Vupti – Stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs – kun for voksne

Du kan også bruge den samme persillesovs sammen med citronsaft til fisk

Prøv at stege en fisk og brug ovenstående sovs med frisk hamp, smør og citron


Så er der på tide vi glemmer Knorr Maggie-terning og begynder at lærer at lave en god sovs

1: Hollandaise (oversat: først lærer vi at lave holandaisesovs)

100 g hampesmør - 4 æggeblommer - 2 spsk citronsaft - 1 dl suppe - salt

Smelt smør og afkøl - mens det afkøler pisker du æggeblommerne og citronsaften sammen i en kasserolle til massen er cremet

Sæt kasserollen i et et vandbad - Pisk smørret og fonden sammen over jævn varme - ( dvs du hælder landsomt smørret i -og pisker til det er let og luftig masse)

Og så smider du det på et par fisk


Bearnaisesovs med hamp


4-5 store ægge blommer - 2 spsk. bearnaiseessens, 50g hampe smør 2 dl. olie eller 100 g smeltet smør , 1 1/2 dl suppe - 1/2 bundt persille og 1/2 bundt frisk estragon - plus 15-20 g friske topskud (5g tørret)

Pisk æggeblomer med bearnaise-essen - og så hælder du langsomt det smeltet smør i, sammen med olien - til sidst tilsætter du frisk fint hakket pot og persille

- Yums sammen med et stykke grillet oxemørbrad, bagt kartoffel og salat

Bwana´s Green House Cookies

350 g hvedemel
50-100 g gode pot-skud (hvis du bruger en heftig skunk kan du skære lidt ned)
1/2 tsk fint salt
1 tsk natron
1/2 tsk bagepulver
200 g lys farin
200 g st. melis
300 g blødt smør (evt. 100g hampesmør og 200g alm. smør)
2 tsk vanillesukker
2 store æg
350 g mørke overtrækschokoladeknapper eller hakket mørk chokolade
200 g grofthakkede valnødder

Forvarm ovnen til 190 grader C. Sigt mel, salt, natron og bagepulver sammen i en stor skål.
Stil til side.
Tag 100 g smør og smeldt der over svag varme - tilsæt potten og lad det køle af sammen
Rør resten af smøret og tilsæt gradvis Potsmøret - til smørret er blødt, tilsæt farin, st. melis og vanillesukker.
Rør kraftigt, gerne i røremaskine.
Når blandingen er helt homogen, tilsættes et æg ad gangen under fortsat kraftig omrøring.
Tilsæt melblanding, chokolade og nødder under fortsat omrøring.
Stil køligt i 1/2 time. Beklæd to bageplader med bagepapir.
Tril dele af dejen i ca. 3 cm tykke pølser, der skæres op i valnøddestore stykker.
Tril hvert stykke til en kugle mellem håndfladerne. Læg dem på bagepapiret med god afstand,
da kagerne flyder ud. (20 - 25 styk per bageplade). Tryk kuglerne let flade med en pegefinger.

Sæt pladen midt i ovnen i ca. 10 minutter til kagerne begynder at tage farve i kanterne.
Tag pladen ud, træk bagepapiret med kagerne over på køkkebordet og læg straks kagerne på
en bagerist ved hjælp af en paletkniv. Kagerne er skøre, mens de er varme. Lad dem køle helt af.
Mens den første plade bager, fyldes den næste på samme måde. Når bagepapiret er tømt for de
bagte kager, lægges det tilbage på den tømte plade, som fyldes igen med kugler.
Således bliver man ved, til hele dejen brugt op. De helt kolde kager lægges i en kagedåse,
der stilles køligt og tørt. Kagerne kan også nedfryses. De optøs i lukket emballage og behøver
så ikke at lunes før de serveres

Brownies.

Ingredienser:
• 250 g hampesmør
• 150 g kogechokolade i små stykker
• 4 æg
• 250 g sukker (ca. 3 dl)
• 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
• 3 spsk. kakao
• 200 g hakkede valnøddekerner

Fremgangsmåde:
Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af.

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.

Bland mel, kakao og valnøddekerner sammen og vend det forsigtigt i æggesnapsen.

Vend den afkølede (højst fingervarm) chokoladeblanding i.

Hæld dejen i en smurt firkantet form (ca. 20 x 30 cm) og bag den midt i ovnen.

Lad kagen køle af og skær den i firkanter.
Bagetid ca. 35 min. 175 grader.

Pas på - dette er en "dræberkage" prøv med et stykke først

kender det godt - I har lyst til lidt kage - men gider ikke bruge timer i køkkenet hvergang - så her er en opskrift der kan fryses

Brunkager

Der anvendes:
• 500 g hampesmør
• 250 g melis
• 500 g sirup
• 125 g smuttede og grofthakkede mandler
• 7 g nellike
• 25 g kanel
• 35 g kardemomme
• 15 g potaske opløst i lidt varmt vand.
• 1 kg mel
• Finthakket skal af 1 appelsin.

Fremgangsmåde:

Hampesmøret, melis og sirup opvarmes langsomt til kogepunktet.

Gryden flyttes over på køkkenbordet og krydderier, mandler, appelsinskal og potaske røres i.

Når alt dette er blevet lunkent, røres mel i

Når dejen er sval ruller du den til pølser af passende tykkelse.

Disse pakkes enkeltvis i stanniol og fryses til næste dag gerne længere.

Når så vennerne kikker forbi snupper du bare en pølse direkte fra fryseren og skær den i papirtynde skiver.

De bages øverst i ovnen ved 170 grader i ca. 5-6 minutter.

De kager I ikke for spist - kan når kagerne er helt kolde lægges i dåse, der lukkes tæt - evt. med en serviet under låget.

Nemt og enkelt


Chocolate chip cookies

4½ kop mel
2 teskeer tvekulsurt natron
2 teskeer fint salt
1½ kop sukker
1½ kop brun farin
2 teskeer vanilie
1 spiseske varmt vand
4 æg
1 kop chocolate chips (evt. hakket mad chokolade)
2 kopper hampesmør

Pisk æg, hampesmør og vand til det har en cremet konsistens.
Tilfør sukkeret og vanilie, og pisk igen til en cremet konsistens.
Tilfør natron, salt og 2½ kop mel. Bland grundigt
Tilfør 2 kopper mel mere og bland - hvis dejen klistrer "for meget" skal der tilføres 1 kop mel mere. Den skal dog være lidt klistret.
Tilsidst tilføres chokoladen.

Bages 8-10 min i en 175 grader varm ovn. De må højest blive lysebrune, da de ellers brænder på.

Kan pakkes ind i plasticfolie, og medbringes til lejligheden.
De har endda en god holdbarhed, og så smager de skøøøøønt

Citrus/Hampe marmelade

1 kg usprøjtede appelsiner
300 g usprøjtede citroner (ca. 3 stk)
700 g usprøjtede grapefrugt (ca. 3 stk)
30 g tørret pot/skunk eller 100 g frisk
2 l vand
2 kg sukker

Læg frugten i lunkent vand ca. 1/2 time. Tør den godt.

Skær appelsiner og citroner i tynde skiver og fjern alle sten undervejs.

Skræl grapefrugterne, kasser skrællen, og skær frugtkødet i tynde skiver.

Kog frugten op med vandet, læg låg på, og lad det simre 1 time.

Tilsæt sukkeret, rør rundt, og kog videre i ca. 10 min. for lavt blus uden låg.

Tilsæt Hampen, og kog videre i ca. 15 min. for lavt blus uden låg.

Prøv med en ske om marmeladen består "gele-prøven", det vil sige, at man lader væden dryppe fra skeen, og hvis den sidste dråbe så stivner i stedet for at falde ned, vil marmeladen hurtigt blive stiv ved afkøling.

Kom marmeladen på rene glas, og opbevar den i køleskabet hvor den holder i op til 1 måned.

Husk at dine glas skal være skyllet med lidt atamon - ellers mugner mameladen

Du kan skifte Hampen ud med hash - så skal når du tilsætte sukkeret, rør rundt, og kog videre i ca. 25 min. for lavt blus uden låg. Og så smulre hashen i - ca. 10g god maroc - osv med resten af opskriften


Du kan vælge andre slags bær - rabarber osv.

Spis forsigtig - giver mere end bare huller i tænderne

Her er en hurtig sommerret - uden hampesmør

Flæskeæggekage

Det er sommer vennerne kommer og man har lyst til at sidde udendørs og spise - men det skal gå rimeligt hurtigt da ingen gider at bruge tid i køkkenet når det er stinkende varmt udenfor

ca. 12 tykke skiver bacon eller flæsk
6-8 store æg
2 spsk mel
1 1/2 dl mælk
1 stort bundt purløg
10 g tørret eller 40-50 g friske skud

Bacon/flæsk ristes sprødt på panden
Æggene piskes sammen med mel, mæl og peber
Smid æggene på panden med fedtstoffet fra flæsket/baconen
Hak purløg og hamp sammen og hæld i den flydende æggemasse på panden
Når æggekagen er halvstiv smider du det stegte flæsk/bacon på
Når æggekagen er næsten klar så vender du den med et stort grydelåg og bager den færdig på den anden side

Den færdige æggekage pynter du med tomatskiver og servere den til vennerne sammen med groft rugbrød

Lad os bare indrømme det – livet er kedeligt uden chokolade og hamp. I hvert fald bare ind imellem. Og en hjemmelavet chokoladekager med hamp er [CENSORED] ikke til at stå for.

Så her er 2 der på alle måder sparker røv

Marias klassiske:

100g hampesmør
2 æg
3 dl. sukker
2 ½ dl mel
4 spsk kakao
1 ½ tsk vanillesukker
2 salt korn (salt fremhæver chokoladesmagen)

Smør en form og drys den med lidt rasp – Pisk æg og sukker til en luftigmasse og tilsæt langsomt dit smeltet hampesmør – Bland mel, kakao, vanillesukker og de 2-3 saltkorn og rør det langsomt og forsigtigt i æggemassen – hæld dejen i den smurte form – bag i en varm ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email
Don-Adi
newbie
newbie


Indmeldt: 13. dec 2010
Indlæg: 5
Geografisk sted: augustenborg

IndlægSkrevet: Man dec 13, 2010 8:48 am    Emne: Guldkakao Besvar, med citat

Hvordan kunne du dog glemme den gode gamle guldkakao? Very Happy

du skal bruge :

1-2,5G hash pr. 150-200ml kakao (afhængig af kvaliteten)
200ML Kakao
Ca 15-25 gram smør pr. gram hash

sådan gør du :

du tager en gryde og så sætter du kogepladen så den IKKE kommer over de 40-50 grader , da THC'en ellers vil forbrænde stille og roligt.

du smider smøren i gryden og lader den smelte helt ud , så begynder du at nulle hash'en ud , og ned i smøren (du kan også nulle ud inden og bare hælde alt i når smøren er smeltet)

så står du og rører i det stille og roligt indtil du kan se at alle klumper er smeltet ind i smøren , sørg for at ALT er smeltet ind i smøren.

så hælder du kakao'en i og så varmer du det bare indtil du sys det er varmt nok (evt. stik en lille finger i , engang imellem)

HUSK at temperaturen altid skal være under de 50 helst Smile også når du varmer kakaoen.

så hælder du det hele op i dit grus , kop eller hvad du nu ønsker at drikke af , og så kan du evt. vælge at smide en klump is , flødeskum eller hvad du nu har lyst til Smile

TIP: køb en yankee bar og skær 5-6 skiver i , og smid dem i kakaoen imens det er i gryden nu, og lad det hele smelte.. MUMS!

så har du en dejlig løftende guldkakao til en kold vinteraften ;)

-Don Adi- respect

_________________
Yo , jeg er en dreng på 17 år. bliver bare kaldt Adi af mine homies, har en dejlig kæreste, som jeg også ryger med en gang imellem.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email MSN Messenger
Ganja
ganja Admin
ganja   Admin


Indmeldt: 13. dec 2010
Indlæg: 21

IndlægSkrevet: Man dec 13, 2010 8:54 am    Emne: Besvar, med citat

ubs den havde jeg da lige glemt Very Happy mange tak for du kom med den Very Happy
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email
Don-Adi
newbie
newbie


Indmeldt: 13. dec 2010
Indlæg: 5
Geografisk sted: augustenborg

IndlægSkrevet: Man dec 13, 2010 8:58 am    Emne: Besvar, med citat

Det var da sålidt Very Happy

som jeg har skrevet i PB til dig, tror du har skrevet en hel del opskrifter dobbelt haha Very Happy

_________________
Yo , jeg er en dreng på 17 år. bliver bare kaldt Adi af mine homies, har en dejlig kæreste, som jeg også ryger med en gang imellem.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email MSN Messenger
Ganja
ganja Admin
ganja   Admin


Indmeldt: 13. dec 2010
Indlæg: 21

IndlægSkrevet: Man dec 13, 2010 9:10 am    Emne: Besvar, med citat

hah oka.. jamen har bare kopiret den... skal nok lige gå den igennem når jeg får tid Very Happy
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email
Don-Adi
newbie
newbie


Indmeldt: 13. dec 2010
Indlæg: 5
Geografisk sted: augustenborg

IndlægSkrevet: Man dec 13, 2010 9:13 am    Emne: Besvar, med citat

Bare iorden Very Happy

_________________
Yo , jeg er en dreng på 17 år. bliver bare kaldt Adi af mine homies, har en dejlig kæreste, som jeg også ryger med en gang imellem.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email MSN Messenger
Vis ikke emner ældre end:   
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    GroOgBong Forum Indeks -> Koge Bogen Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Abuse - Report Abuse - TOS & Privacy.
Powered by forumup.dk gratis forum, Opret dit nye gratis forum! Created by Hyarbor & Qooqoa - Auto ICRA

Page generation time: 1.61